Sunday, January 1, 2012

Datuk Siti Nurhaliza Sah Mengandung??


Betul ke ni???Aku terbaca dari blog ilustrasiaku..Disebabkan aku tak dengar lagi dari mulut tuan punye badan so aku KIV dulu.Dilaporkan Siti Nurhaliza telah membuat pengumuman itu di Singapore National Television sempena persembahan ambang Tahun Baru 2012 di Singapore.

Klu macamtu kene cari kat Youtube ni..

Pic kredit to google


Update!
Wah cepat jer aku carik yang sebenarnya belum lagi pregnant..Siti ada jawab twitter peminat die berkenaan cerita Siti mengandung..Leh tengok kat twitter Siti Nurhaliza yer..Ahhh wat gempak jerrr...

Macamana nak buang benda alah ni???

Bende last yg aku buat kat blog ni selain update blog adalah letak widget prayer time.Bila aku loading balik blog takde masalah pun macam biase jer.


Beberapa jam pastu bila aku buka blog balik tetiba muncul widge MyJodoh(anak panah merah) seperti printscreen kat atas ni.Macamane bende alah tu boleh ada kat blog aku sedangkan aku join pun tak bende gitu.Atau adakah sebab widget yg aku letak tu???

Aduh dahlah aku ni bukan reti sangat pun bende2 gitu.Senang citer korang macamana nak buang bende alah tu?


Update!!
Yeahh now sudah takde rupanya widget tu datang dari widget prayer time tu.Nak taknak kenelah buang prayer time tu carik yg lain pulak..

Malam New Year tak se''special'' dulu..

Malam New Year aku tak se'special' dulu kut.Klu dulu muka akulah kat Bukit Bintang tu sekarang dah tak kuase aku nak pegi tempat crowded macmtu lagi mau pengsan aii.


So comfirm dok umah je kan,aku habeskan masa tengok video Youtube Ustaz Azhar Idrus.Aku dengar semalam Ustaz Azhar ade kat Shah Alam buat ceramah tapi tak berkesempatan nak pegi.Rugiiinyerr.



Ni first time aku upload video kat Youtube tau.Sambutan tahun baru kat area umah aku.Dari rumah aku tu dapat tengok banyak bunga api depa main kat area lainlah.Cer korang tengok.



Habes jer berdentum bagai tu aii sambung tengok game Arsenal lohhh lagi bagus.Hahaha.Arsenal menang semalam senyum kambing lah Bg Chik.Pastu tido...zzzzz.


tweet..

Followers