Thursday, May 12, 2011

BARANGAN KEPERLUAN TAMAT TEMPOH.BEWARE!!

Aku baru baca berita harian and shock sekejap bila baca kt pasaran ade barangan tamat tempoh yang dijual semula.Antaranya

-susu,
-serbuk koko
-minuman bijirin
-sabun 
-lampin pakai buang
-tuala wanita
-ubat gigi
-losyen

Rasanya ada banyak lagi kut barangan yg kita tak tahu.Sindiket ni jual barangan keperluan harian tersebut pada harga yg murah.Barangan yg dijual adalah barangan yg tamat tempoh termasuk dari pusat perlupusan sampah.EEEEEE!!!!!Berhati2 semua bila nk beli barang tu yer.

manusia ni sanggup buat ape saje utk kaya!

PRAWN LOVER?



Aku adalah pencinta udang tak kiralah masak ape pun aku ngap gak.Walaupun aku ade sedikit alah ngan seafood ni tapi aku tak pedulik.Hehehe.Pas aku ngan member aku p beli udang kt pasaraya ingat2 nak masaklah.Sampai rumah giler penat malas tul aku nak masak tapi perut aku dah kronngkroong dah.Ahh senang citer kwn aku buat udang bakar plus dua ketul tauhu pun kiteorg bakar gak.Yeahhhh Free oil day!!^_^ Dua tiga kali seminggu buat bakar2 pun ok jugak=)

::Pening pale aku dgn line yg slow banget nih@-@

KARAOKE DI JALAN IPOH

Dah lama tak melalak kt karaoke so bila ade masa lapang tu jengah gaklah kt tempat fav kawan aku nih.Tempat karaoke yg kiteorang pergi ni terletak kt Jalan Ipoh.Aku tak ingat nama tempat tu yg pasti dlm mall.Nanti aku check balik name tempat tu.


Kiteorang dapat Happy Hour package Rm13 per person plus Free Drink for 3 hours.Aku suka sgt2 drink Sprite Lemon ni tengah panas2 dijamu minuman yg sgt segar wow!!!


Kawan aku suka sgt karaoke kt cni sebab murah dan service pun ok.Berbaloi youu.

Jadi lain kali leh pergi lagi^_^

tweet..

Followers