Tuesday, July 20, 2010

Cardigan Vouge

semalam sy dok sibuk bising2 nak cari cardigan
namun xde yg berkenan di hati
ke kne patung yg demo cardigan tu baru haku beli
yeeeee saya ni mmg mudah terpengaruh baju yg tokey kdai sarungkn kt patung tuh
itu jgklh yg haku minat
saya nk cari yg solid cut biar terletak kemas jer kt badan saiz anak badak haku ni
**sengih
lebih kurang cam gnilh

ni cuma gambar contoh ye
nmpk terletak elok jer kn
bfr ni saya pakai inner jer tp lecehlh klu time panas terik pkai baju lapis2 nih 
dh mcm org dok tempat salji jer nk pkai 2 3 lapis baju
stop inner cardigan jadik ganti!
kne banyakkn koleksi cardigan pasni=P

tweet..

Followers