Sunday, November 21, 2010

SENARAI PEMENANG SHOUTAWARD 2010!

Berikut adalah senarai pemenang malam kemuncak Shout! Award 2010:
Rockstar Award (Rock Award) - Bunkface
Favourite TV Personality Award - Zizan Raja Lawak
Breakthrough Feature Award - Lagenda Budak Setan (Sharad Sharan)
Popstar Award (Pop Award) - Yuna
Power Vocal Award (Powerful Vocal Award) - Faizal Tahir
Fresh TV Series Award - Nur Kasih (Filmscape)
Favourite TV Program (Non Drama) - Showdown 2010
Music Video Award - Prom Queen (Bunkface)
Flava Award (Hip Hop/R&B Awards) - Mizz Nina
Hot Guy Award - Henry Golding
Hot Chick Award - Scha Al-Yahya
Coolest Radio Announcer Award - Phat Fabes (Fly FM Pagi Show)
Favourite Radio Show - HotFM AM Krew (Fara, Faizal & A.G)
Best On-Screen Chemistry Award - Afdlin Shauki & Liyana Jasmay (Papadom)
Mobile Artist Of The Year - 6ixth Sense (Tanpa)
Break Out Award (Best New Act) - Yuna
Ultimate Shout! Award - Yuna


SOURCE

NAK CARI MUSUH KER?

googled
Trafik hari ni berkurang sedikit dari biasa maklumlah sekarang hujung minggu.Yelah hari minggu utk rehat2kan minda,bercuti bersama keluarga lebih2 lagi sekarang dh start cuti sekolah.Agak2 dh ade planning nak buat ape cuti sekolah ni?=P

googled
Pastinya korang sume ada facebook dan twitter kan?Saya juga ada,tetapi saya agak kurang update di kedua laman sosial network tu.Bukan ape kadang2 tu mcm xde menda yg nak diupdate.Hehehe.Biasanya seseorg itu akan update keadaan/lokasi/perasaan/minat dia saat itu.Dan terus tekan butang SHARE.

Selepas itu laju jer komen yg dtg lebih2 lagi klu U famous orgnyer.Share rasa suka,sedih,marah,kecewa dan sebagainya.Yang paling 'seram' bila seseorg itu share perasaan tidak puas hati mereka.Ada yg boleh meluah dgn cara yg profesional tetapi ade yg direct caci-maki terus.Itu yg kdg kala mengundang masalah.Kita cari kawan bukan cari musuh.

psst--->Orang dengki paling payah nak handle.Nak mudah??abaikn jelah=P

UPDATED!

enjoys

and


xoxo

tweet..

Followers