Thursday, March 10, 2011

'KEMBOJA PUTIH' DAPAT INSPIRASI DARI 'NANG NAK'

Aku tak tgk pun filem Nang Nak,kawan aku cakap seram.Terus aku padam niat aku yg dh lama terpendam tu.Yeahhh!!

pelakon drama Kemboja Putih

Korang tau tak drama 'Kemboja Putih' yg disiarkan kt TV3 pukul 4.30pm.Menurut kata pengarahnyalah,drama Kemboja Putih ni diinspirasi dari filem Nang Nak.Setakat aku tgk ni tak seram lagilah,boleh lagi bulat mata aku tgk TV tu.Tapi yg buat aku btul2 geram watak si Ezzany tu mmg kuang ajar tul.!

Word 'Putih' buat aku naik bulu romaaaaa..toleh kiri kanan takde orang!

****DIAM****

Dek kerana mata aku bangun seawal 4 am utk update blog sebab sebab aku tak boleh nak tido.Argh kawan aku sedap jer golek-golek sambil mimpi basah indah aku pulak perah otak nk update blog.Oh belogggg!!!

Lama sgt aku dok termenung atas katil tadi dh rasa lenguh kaki ni so aku nk kasi strech ckit.Kaki aku pulak sangkut kt wayar charger laptop aku ni jadi terus PADAMMMMMMMMMMMMMMMMM.

Ok kita sambung balik dh okeh dh ni nasib baik dah save.Baru taip empat baris je punnnnng.Belek2 jap blog yg aku follow mane tahu ade info best2 tak.Aku follow banyak blog tau jd jgn segan2 follow blog yg lain tu.Bace infolah sgt aku sangkut kt blogshop Tie Rack pulak dh.March collection cantek2 jer aku nak yg ni yg tu yg atas tu and yg corak bunge kecik2 tu.Tiba-tiba

No money,No talk.

ok aku diammm..lalalalalala=P

merapu jap

tweet..

Followers