Sunday, March 13, 2011

BHARIAN NAIK DI CNN

Ekoran sikap 'terlepas pandang' dr Bharian dalam kolum editor nama Bharian telah naik di CNN 'Malaysian Newspaper pokes fun at recent tsunami disasters''

Karikatur di Bharian

Karikatur itu telah mengundang pelbagai komen dari pembaca dan turut mendapat perhatian media2 antarabangsa.Namun Bharian telah memohon maaf atas kesilapan mereka tersebut.Apa kata anda?

SIMPLE DISH FOR WEEKEND


Sotong dh,udang dah,ikan dh ayam pun dh.Takde idea nak masak ape hujung minggu jadi aku masak ikan bilis kicap je.Sedap dimakan dgn nasi panas!Nyumnyum.Dalam family aku ikann bilis kicap ni lh jadi kegemaran.Mak aku tak payah nak masak lebih2 dh.Bila dh mudah gni aku tak payahlah nak tepek resepi bagai.Akak menyantap dulu yerr.=P

tweet..

Followers