Tuesday, January 11, 2011

LAGU ANA RAFFALI DILABEL ''SAMPAH''

Ana Raffali-mystar
Alahai sampai ade yg label ''sampah'' tu..mcm hina sgtlah lagu ''Tolong Ingatkan Aku'' tu.Ada soksek2 yg tidak berpuas hati dgn kemenangan Ana Raffali menjulang trofi juara lagu ke-25 tersebut.

Komen Ana Raffali


''Peluang memenangi juara lagu AJL25 tidak akan dapat di mana-mana. Saya berharap lagu Tolong Ingatkan Aku untuk menang tetapi tidak fikir dipilih terlalu tinggi seperti ini.
“Mungkin lagu itu tidak popular dan tidak selalu dimainkan di radio tetapi kita perlu melihat sejauh mana lagu itu digambarkan.
“Alhamdulillah, saya bersyukur dengan kemenangan ini dan akan terus berkarya dalam industri muzik,”
Mungkin kali ni rezeki dia.Udah2 ler tu.  

TIPS PIKAT ANAK DARA

Laju je u klik.Hehehe.Nak tips ape mak dara?anak dara?anak ikan?Ohh over nampak.Kali ni kite sama2 membantu lelaki yg belum mendapat pasangan hati.Jgn hengat korang muka hansem senang dapat gadis2.Idaknyer!

Okeh kite direct ke tipslah ye.Jgan risau kali ni tak mnegcewakan.

1)Jangan gelojoh and jangan paksa.Perempuan mmg pantang dipaksa.Ape tah lagi tgk mat2 yg gelojoh.Aii xde selera.Kite nak ngorat kne slow steady bro.Baru dapat.Mcm memancing gak tali tu kne tarik slow2 takut ikan terlepas lak.

2)Penampilan tak selekeh.Biar korang nmpak elok dimata perempuan tu.Mcmane nk nmpak elok?Pakaian senonoh ckit and jgn over gaya.Kadang2 simple dan bersih dh cukup utk menarik minat si gadis.Mcm pmpuan klu nk jmpe seseorg die akan bersiap cantik2.Mcm gtu jgklah lelaki.Jgn hengat pmpuan je yer.

3)First time owez guy.Yg ni part blanje2 lah kn.First time jumpe tu tunjukknlah betapa gentleman nye korang.Korang kne sesiap duit poket tu.Sbb korang yg kne pay.Mula2 tu bwk mkn jer dulu,shopping2 nnt dulu.Korang kne kenal gadis tu mcmane dlu.Takut ade yg nk paw korang jer.

4)Kne pandai mengarang kata2.Perempuan suka dipuji.Tapi puji tu biarlah ikhlas ye.Puji2  ni buat hati die berbunga2.Kira korang kne belajar berbudi bahasa lah.Perempuan suka lelaki yg boleh menggembirakan dirinya sewaktu dia berduka.

5)Perhatian.Itu kuncinyer utk buka hati perempuan=D

tweet..

Followers