Thursday, April 5, 2012

Baby Ahmad Sufi perlukan doa anda semua...

Bila tengok gambar baby Ahmad Sufi ni kesian sangat tau.Bila badan yang kecik tu dicucuk jarum wayar segala aduh ngiluuuu betul..Kita yg dah tua ni pun terasa sakitnya apetah lagi si kecil ini..


Ini saya petik terus dari FB Tabung Ahmad Sufi

Ini adalah gambar Ahmad Sufi Bin Romi Agus Syumadi...Ahmad Sufi dilahirkan pada 12 mac 2012 dan sejak lahir dia menghadapi masalah paru2 yang kritikal.kos perubatan Ahmad Sufi di Children Westmead Hospital, Sydney adalah tidak kurang dr AUD 3000 (RM9000)SEHARI.UNTUK MAKLUMAN,AHMAD SUFI TELAH DI RAWAT DI SANA MULAI DR 13 MAC SEHINGGA HARI INI. Di sini dengan rendah dirinya saya memohon sekiranya ada diantara anda yang sudi memberikan sumbangan kepada Ahmad Sufi bagi menampung kos perbelanjaan rawatan dia di sana..


BSN: 14133-41-00000395-4 :JULI YANTI LIDIA BINTI SUHAIMI(Ibu Saudara Ahmad Sufi)
MAYBANK: 152107010378 : JULI YANTI LIDIA BINTI SUHAIMI

Maya Syuhada Binti Suhaimi(Ibu saudara Ahmad Sufi)
CIMB: 14100000462201

Name : Romi Agus Shumadi Romi Suhaimi(ayah Ahmad Sufi)
Bank: St George Bank
Branch: 112 908
Account No: 411178305

sumbangan drpd anda semua saya dahului dengan ucapan ribuan terima kasih...hanya Allah Taala saja yang dapat membalasnya.



Jadi mohon bagi sesiapa yang dapat menyumbang tu sumbanglah walaupun sedikit,klu tak dapat tu takpe tolong doakan semoga baby Ahmad Sufi ini cepat sembuh..


Kucing FREE..

Sapa nak kucing FREE??Iyer free koo dan aku sangatlah teringin...Ni haaaa kucing yang tuan die nak bagi free tu..


Gemuk2 i like!!!=D Tapi ko ape kan daya kucing ni kat kuantan=( Cuma mampu melihat dari jauh jekkk..Nak tau lebih pasal kucing ni leh klik CNI

Roh anak tak tenteram kerana FB!

Aku tak pasti samada sah atau tidak kebenarannya.Aku dapat tahu dari seorang rakan aku mengenai seorang remaja perempuan ini.

Aku agak umur dia dalam awal 20an jugak..Dan biasalah  dia pun ada FB macam kita semua..Namun baru-baru ini dia terlibat  dalam satu kemalangan maut(disahkan melaui rakannya) yang turut meragut nyawa dia sendiri..Aku sure korang mesti nak tengok sangat wajah gadis ni kan..Kita bagi sipi2 jerlah yer..


Dan cerita bermula apabila si ibu bermimpi anaknya merayu-rayu agak sesiapa boleh membantu beliau kerana auratnya terdedah dipandangan umum & rohnya tidak tenteram.Bila aku klik pada FB si gadis yer gambar dia memang sangat mudah untuk di akses oleh sesiapa jugak.

Bila difikir-fikir memang ada kebenarannya jugak.Sehingga sekarang(entry ini ditulis) FB beliau masih belum ditutup..Diharap ada yg membantu si ibu tadi..Aku hanya membantu setakat mana yg aku mampu jer...Al-Fatihah...


tweet..

Followers