Monday, October 10, 2011

BerMAGNUM....

Aku : Ko beli dualah.Aku kasik 7henget.
BgChick : Tak cukuplaa ko bagi aku beli stu jer ni.

Ade berapa nombor kat ctu??Tarakkk nombor punnn.Jangan korang ingat aku ambik nombor ekor pulak.Ni hah Magnum Chocolate Truffle yg aku dok idam sejak nengok ads aiskrim kat Tv.Macam besor jer org tu dok aummmaumm jer.Aii leleh air liur jappp.


Dapat beli satu jer.Apelah bongok aku kira2 pun tak reti.Yg satu ni kita share2 lah..


Besar ke tak?Ke biase2 jer.Sedap jugak..nanti beli lagilah=P


Berangin di Dataran..



Aku ambik pic lampu ni sebab aku tengok lampu ni jer yg best nak dijadikan modal intro dalam entry aku ni.


Lame dah haku tak menapak kat dataran ni.Hjg minggu lepas pegi jugaklah coz haku boring takde ape nak buat kat rumah.Katanya bzzzzzz..Yer bz kemas barang aku nk berpindah pulak ke utara gtu.Deals dgn org sana bsg2 kat abg chick kasi clear cepat.Tu pun baru selangkah die bergerak.


Kamera aku ni tak sharp tul laaaaaaaaa..Aku tgh ngantuk ni sambil buat entry ni malas dah aku na menanggguhnya lagi.Klu ade typo tu biasalahhh aku ngantuk tau!



tweet..

Followers