Friday, August 12, 2011

RICKY MARTIN & PASANGAN GAYNYA


Before ni Ricky Martin dah mengaku yg dirinya adalah gay dan sedang hangat menjalinkan hubungan dengan pemain saham Carlos Gonzalez Abella.Namun Ricky Martin masih lagi menjadi kegilaan ramai wanita.Ayat yg paling aku tak tahan bila Ricky kata:

"Carlos memang tinggal di Puerto Rico, tapi dia datang ke Miami hampir tiap setiap minggu. Dia bekerja sendiri. Apa yang pasti, kami tidak pernah berpisah lebih daripada 10 hari," 

Aku rasa mg patut pun banyak perempuan minat kat die sebab die tu secara fizikalnya umpama lelaki sejati ala2 hero gtu.Dan aku tak pahamlah lelaki2 gay ni pasal pe carik puak sejenis.And lagi satu klu gay banyak yg hansem2 kan.

UNTUK YANG SWEET & FEMININ

Masih tercari2 handbag untuk Hari Lebaran??
Inginkan design yg sweet & feminin

APe kata korang check out this blog


Free Shipping within West Malaysia
Tak perlu bersesak-sesak di kedai
Jimat masa & tenaga anda time2 puasa ni
Harga yg sgt bestttt!!


Boleh lihat banyak koleksi di blog kay

VASELINE HEALTHY SUNBLOCK

Korang kuar rumah pakai sunblock tak?Aku kdg2 pakai kadg2 tak tgk mood akulah.Tu yg kulit macam dah burn jer.Jadinya aku ke Watson 2 hari lepas nak topup Safi Rania aku yg dah habis tu and mata aku nampak bende color oren cerah ni.

Eh2 bila lak Vaseline ade Sunblock nih??

Selama ni pun aku pakai jer produk dari Vaseline nih.Moisturizing lotion & lipbalm nyee.Syiookkk.!!So aku ambik sebotol nak try dulu. 



Dengan SPF30 tu dah cukup bagi aku memandangkan aku bukan dok bawah matahari selalu pun.Klu okeh aku rembatlah beberapa botol lagi.=P

SEJAK BILA FIDA & MAMAT (SEPAH) NI??

Aku tertarik nak tulis pasal ni sebab aku suka tengok Fida dalam citer Kasih Alia tu comel jer dan Sepah pun my Fav dalam Raja Lawak.Sejak bila pulak Fida & Mamat(Sepah)  ni mula berkawan rapat??Sebab dulu aku tengok Mamat ni tengah hot bercinta dengan adik Rody(Kristal).



Maybe tu citer lama kut al aklumlah aku ni dah jarang baca gosip sekarang ni.Komen Fida bila ditanya tentang Mamat.

"Antara ramai artis lelaki, saya tertarik dengan cara dia menandatangani autograf kepada peminat dengan menggunakan tulisan jawi dan selepas memenangi Maharaja Lawak baru-baru ini, dia terus pulang ke kampung untuk bertemu keluarga berbanding mengutamakan orang lain.

Ohh itu sebabnya...See sifat lelaki adalah kunci nak pikat perempuan tau...

tweet..

Followers