Thursday, June 23, 2011

BERIBU SESALAN-JACKLYN VICTOR,NING BAIZURA & SHILA

Korang yang menonton drama Annissa di TV3 pasti tau lirik lagu ni.Layannnnnnn


Beribu Sesalan

Kususuri malam ini
Yang tidak berbintang sunyi sepi
Juga rembulan dah menghilang
Dalam kelam ku sendiri

Ku mencari hembus bayu
Yang selalu berbisik madah rindu
Kini membisu dalam sayu
Tidak ku temu suaramu

Kekasihku di jalanan yang berliku
Disaat ku perlukan mu
Tertutup jua segalannya terhadapmu
Di sini ku tersedu-sedu

Setelah cinta pergi
Ku mengusung duka ini diiringi
Kisah janji dimungkiri lagi


Kekasihku di jalanan yang berliku
Disaat ku perlukan mu
Tertutup jua segalannya terhadapmu
Di sini ku tersedu-sedu

Setelah cinta pergi
Ku mengusung duka ini 
Diiringi

Kisah janji
Dimungkiri(2x)

Sia-siaku
Mencintaimu
Setia padamu
Percayakanmu

Sebak dadaku
Retak hatiku
Luka jiwaku
Dihiris pilu

Sia-siaku
Mencintaimu
Setia padamu
Percayakanmu

Sebak dadaku
Retak hatiku
Luka jiwaku
Dihiris pilu

Beribu Sesalan




DAPAT GRAPEVINE!!WEHOOO!!!

Dua hari lepas aku buka blog aku and tiba2 ada Grapvine beb.Aku perati betul2 macamane nak gune bende ni.Pastu aku reload balik takde pulak.Ok fine!Aku blogwalking lak,sampai kat blog Hanis Zalikha aku nampak Grapevine lagi.Tapi kali ni aku follow step yg depa bagi tu.

Dan tadi aku cek churp2 eh ade dualah and dapatlah 20sen.Sebenarnya aku blur macamane Grapevine ni berfungsi.Tapi takpelah taktau aku google jek nnt.


Aku budak baru belajar.Cara mudah dapat Samsung Galaxy?

tweet..

Followers