Sunday, June 19, 2011

OPEN ORDER CHOCO CORNFLAKES FOR HARI RAYA.MARI!MARI!

Nak buat adevertisment ckit eh..Sesape yg berminat nak order Choco Cornflakes hasil tangan aku lehlah majukan order korang kat email aku delour87[at]gmail.com .Murah jer dear 1 balang(40pcs) cuma Rm12.Dengan rasa coklat yg perghhh plus krupkrupkrup rasa rangup okeh.Tahun lepas aku ade ambik order cuma dari family terdekat jer so sekarang ni aku ade banyak masa free bfr raya jadi aku open order untuk readers aku.Jangan lupe yer nak order email je k=)


tweet..

Followers