Wednesday, November 24, 2010

FAZURA GORGEOUS DALAM INTREND!!!!

I love her
because of 
her hair
her smile
her teeth
her height
and 
her natural beauty

dalam banyak2 artis perempuan di Malaysia ni i adore her most besides Siti lah.




**larik p kedai mag nak carik Intrend.Dah kuar ke issue ni??

USIA KAMU PANDAI MASAK NASI???=P

googled
Klu ditanya kat saya nak jawab pun malu**blushblush**Okeh kita buat intro ckit,saya mula masak nasi sendiri masa saya ditugaskan kt sebuah pulau dulu.Kat ctu kene segala mende buat sendiri.Org pun tak ramai,nasib baik ade lektrik and air klu tak ke lautlah saya cari air.Hehehe.Bfr tu pernah jugak buat tapi mcm tak menjadi jer.Lembiklah keraslah tak masak pun ade.(janganlah gelak=P)Siap saya call my mum tanya mcmane.Hahaha..my mum gelak besar klu ingatkan perangai saya tu.=P Semua tu jadi masa saya 20 years old!!!!Okeh dh leh gelak.=PKorang lak??

DAH NAMANYA ORANG KAMPUNG....

Hujan emas di negeri orang,hujan batu di negeri sendiri.Lebih baik kt tempat sendiri kan.Saya tinggalkan tempat asal saya sejak umur 13 tahun lagi.Okeh story start at boarding school.Then terus ke sana ke mari till now.Ye ade jugak balik tetapi tak lama.

Bila cuti kita gunakn sebaik-baiknya.

i love nature,i choose pergi sungai.Air sungai ni leh buat kita rasa fresh!


actually ade air terjun atas gunung.Tapi cam tak sanggup jer nak naik atas.


Cuci mata kat cni pulak.


Last sekali kat cni.Tempat melayan jiwa sambil menikmati tiupan angin laut.Auuuwww!!!=)


Saya lebih memilih desa dari kota.=P

TIPS RAMBUT ALA HANIS ZALIKHA

Semalam kureng ckit pasal entry artis kerana saya ade byk citer pasal diriku yg nak ditulis(3 entry jer punn).Sekarang saya dah boleh tulis entry dgn tenang kerana hal yg satu itu sudah settle.Alhamdulillah.

Saya pasti ramai reader blog Hanis Zalikha kan.Tgk rmbut Hanis tu waaa bila akak nak ade rambut gtu yer!!Dalam satu entry dia ada ckp nak dpt rambut cantik gtu.Cuci rambut malam jer,bsk bangun tak yah cuci.Cmfirm rambut cantek.Iyer sememang btul.Sesape yg tak try lagi tu lehlah cuba.Nescaya husband anda jatuh hati lagi pas tgk rambut korang tu.

Hari ni saya cuba petua dari nenek.Katanya nak buang panas di kepala.Sesuai utk kt budak2 yg tgh demam.Jom!mudah sgt=)

semangkuk air

dan

Pucuk muda pokok bunga raya.Rumah nenek ni melambak pokok bunga raya.

Kemudian,daun tersebut diramas di dalam air sehingga ia menghasilkan lendir.Pastu korang letaklah kt kepala mcm org pakai shampoo tu.Sejukk...

TERKENA DENGGI

googled
Saya diberitahu dia terkena denggi!!
dia bgtau nasib baik cepat bwk jumpa doc klu tak
OMG!!!
**Hope everything going well=((

psst--->jaga kesihatan uall readers!

tweet..

Followers