Tuesday, August 23, 2011

COKLAT DARI LABUAN..

Sempat lagi update sementara nak tunggu berbuka ni.Hehe.Semalam adik baru sampai dari Labuan.Kami sefamily tunggu sampai tengah malam tau sebab adik dh pesan awal2 jangan tido dulu.Berbaloi tunggu coz adik balik bw banyak coklat.=)


My fav^_^

yg ni lagilah aku telan banyak2.Hahaha

Aku perasan sejak Ramadhan aku asyik post gambar food.Hahaha.Layan jelah dulu yer=P


TINGGINYAAA SUAMI KIM KARDASHIAN!!


First impression tengok gambar suami Kim Kardashian,30,Kris Humphries,26 mak aiii tinggi & besarnya mamat ni(buat muka terkejut).Bila aku diberitahu yg Kris ni bintang bola keranjang NBA memang patut pun die ni tinggi.



Kim Kardashian & Kris Humphries still pengantin baru lagi.Keduanya baru melangsungkn perkahwinan Sabtu lepas di California.Yang bestnye tu gaun perkahwinan Kim rekaan Vera Wang diinspirasi dari gaun Pipa Middleton pada majlis perkahwinan kakaknya Catherine.


Simple & sleek!

tweet..

Followers