Monday, January 24, 2011

MALAM MINGGU BERSAMA VANILLA COKE.


Lame dah tak rasa Vanilla Coke ni.Ingat2 lupa dh rasa mcmane.2 minggu lepas saya ke Ampang Park dan singgah ke Cozy alah nk rasa chicken chop nyer dan my friend orderlah coke float ni.Disebabkan nak lagi carilah Vanilla Coke same jer murah pun murah.Jadinya mlm minggu kite berpestaaaaaa!!=D


Apelagi saya yg ala2 mamat bujang pun mengendeng kt kdai mamak jadi penonton setia bola.Huhu.Ye2 sy peminat Arsenal.=D Klu rasa2 malas nk kuar tu tgk update online jerlah.Klu lagi malas tidoooo jerlah.Hehehehe.

CUCI MATA DI LAKE GARDEN

Bangun2 jer dh pening kepala tulah penangan tido lewat.Hehehe.Tak puas rasa cuti 2 hari kn.=P


Hari isnin dh kembali.masa utk bekerja semula.
Selamat hari isnin semua.Harap xde Monday blues yer=P


Hujung minggu saya habiskan masa di Lake Garden saje.Buang2 lemak ckit.Hehe.Jumpe jmbatan kayu tu cantek jer klu buat satu kt laman rumah.Agak2 sejam jugaklah saya kt ctu.Jalan2 sambil cuci mata.Yehaaa.


Jumpa lagi bangku yg nak dibuat dilaman rumah.Hahaha.Mari berangan.Bawak gitar sebijik goreng2 lagu pastu upload dlm Youtube.Hah leh masuk gadis impian sunsilk dh tue.Hehe.Plan nak pegi Taman Burung tue tapi dh lewat sgt lagipun hari mcm nak hujan jer.Pusing2 jerlah dan snap beberapa keping gambar.Agak2 dh puas hati jomlah kita balik.Kali ni xde aiskrim,selalu klu saya jalan2 di taman jumpe pakcik jual aiskrim tu laju je nak beli.Hahaha.


Moh kite balik.Bye=p

tweet..

Followers