Wednesday, December 8, 2010

DENGGI:IJOY DAH TERKENE.

Sejak my fren kene denggi aritu word DENGGI tu buat saya takut jer.Kene jaga kesihatan tu leklok.Oh ye ade seorg pelakon,Ijoy Azahari,36 turut dijangkiti denggi dan dimasukkan ke hospital sejak ahad lalu.namun doktor hanya mengesahkan ianya denggi biasa.Denggi biasa pun seram sejuk jugak bulu roma ni.


googled


Komen Ijoy:
''Pada mulanya saya ingatkan demam biasa,tetapi agak terkejut setelah doktor sahkan saya demam denggi.Dan doktor meminta saya berehat selama seminggu sebelum memulakan karier saya''


Pesanan-->Demen cepat2 jumpa dokterrrr=P

WOW SITI NORDIANA PAKAI GAUN PENDEK!!

Dulu Siti Nordiana atau lebih mesra dipanggil Nana popular dgn lagu berunsur slow dan mendayu2 gtu.Hah ni bukan nak bercerita pasal lagu tetapi perubahan imej Nana yg berlainan sekali dari kebiasaannya.Yelah dh nama artis haruslah ikut peredaran zaman gtu.Lagipun public figure katakan.


Bila dh jadi public figure tu ape je yg tersarung kat badan pasti akan jadi mangsa komen peminat industri tanah air.Kali ini imej Nana saya kategorikan sebagai ''hot mama''.Lihatlah imejnya sekarang.

Ada pihak yg mengatakan Nana nampak terlalu seksi dgn gaun pendek tersebut.Mungkin ada betulnya sebab org ramai tidak pernah melihat dirinya berpakaian begitu di khalayak ramai.

Komen Nana:
''Rasanya gaun yg saya pakai itu tidak seksi melampau.Takkan saya nak berimej yg sama nanti orang bosan pulak''


SEIN DAN NANA CERAI!!

GOOGLED
Menurut mystar juara rancangan realiti,Sehati Berdansa musim ke-3,Sein dan Nana sah bercerai talak satu.Sein,27 yg merupakan ahli kumpulan Ruffedge melafazkan talak pada 2.45 petang selepas mahkamah membenarkan permohonan yg difailkan Nana.

Berita selanjutkannya karang sy update.

MATA PENAT.

Seperti post ringkas saya sebelum ni,i have new life routine.Mengadap lappy smpai kul 4 pagi,sekarang dh hampir seminggu begitu.My mum dh naik risau yelah kan tak cukup tido.Bawah mata semakin gelap.I need cucumber nk refresh my eyes.Mata sy pnt sesgt.

googled

 Taip post ni pun rasa nk tido jer.

ZIZAN LELAKI IDAMAN JULIANA EVANS


Wah2 makin meletup ye Raja Lawak,Zizan,26 apabila Juliana Evans,21 mengakui dirinya mempunyai ciri-ciri lelaki idaman Ju.

Menurut Ju,dia tidak menafikan Zizan menepati kriteria lelaki idaman,tetapi buat masa kini Ju belum bersedia utk bercinta lagi.Pengajian dan karier adalah tumpuan utamanya kini.

Menurut Jue, hatinya masih tertutup untuk menerima lelaki buat masa ini kerana luka akibat kekecewaan cintanya dengan Sam, penyanyi kumpulan Bunkface masih belum lagi terubat selain meninggalkan kesan yang amat mendalam kepadanya.
Justeru, pada fasa ini dia lebih senang untuk berkawan sahaja dengan mana-mana lelaki daripada menjalin hubungan yang serius dengan mereka.

tweet..

Followers