Wednesday, January 12, 2011

AKU JELES

AJL25 haritu saya tak tgk pun dr mula cuma sempat tgk part Faizal Tahir terjun dlm air tu je and sampai habis.Syiokk jer tgk Faizal perform.

google
Mlm tu plan nk tgk wayang tapi xde yg best pun.bguih pnt wooo.So sy ajak my fren lepak BB jer.Makan2 dga2 lagu.Then tetiba sy terlihat perempuan berwajah flawless.Serius muka die sgt cantik mcm bercahaya gtu.And sgt flawless.Mcm kulit btul pun ade tapi xmungkinlah msti pkai foundation nyer coz sy nmpak a bit pinkish eyeshadow kt matanya yg bundar tu.

aiii jeless uuuu..Jagnlah korang anggap haku ni les ke hape coz sy mmg suka tgk perempuan cantik.Sure pandang berkali2.

PM UMUM HABUAN SKUAD HARIMAU MALAYA

google
PM,Datuk Seri Najib Razak mengumumkan pemberian insentif kepada skuad Harimau Malaya yg telah berjaya membawa pulang Piala Suzuki AFF lalu

Setiap pemain akan diberi 50,000 unit Amanah Saham Wawasan 2020
Wang tunai RM15,000

READ:Meh ramai2 jadi pemain bola.

PELAKON MATI TERBAKAR?

mystar
Khabar angin mengatakan seorang pelakon filem Bara Jiwa dikatakan mati terbakar.Pelakon tersebut,Raffie Hussein,24 dikatakan hangus terbakar ketika melakonkan satu adegan aksi utk filem tersebut.


Namun khabar angin itu disangkal oleh pengarah filem,Osman Ali yg mane pelakon tersebut hanya mengalami kecederaan iaitu melecur ditangn,badan serta hidung akibat kegagalan mengagak tempoh masa utk menyelamatkan diri ketika aksi kebakaran sebuah kedai.


Keadaan Rafie dilaporkan stabil dan kini dirawat di Pusat Perubatan UM.Tambah Osman pengambaran Bara Jiwa direhatkan sehari utk meredakan keadaan pelakon2 dan juga krew2 filem itu.Dia kesal dgn kejadian tersebut dan berharap tidak akan berulang lagi.


READ:Malang tidak berbau.

HAPPY BESDAY SAYANG!


Selamat Harijadi my lovely sista!
today she turns 19
dh besar dh mcm cepat sgt masa berlalu.
dlm adik beradik die nilah yg paling ngam ngan pale me
even gaduh2 teruk mcmane pun dlm 5 minit dh ok balik
klu bwk bergosip nihhhh wuiii best!
Ko nye hadiah aku kirim pos jerlh ek.
Nnt aku call aku nyanyi lagu besday ko tu.
=D


dr kakakmu yg jauh dimata.

tweet..

Followers