Tuesday, October 25, 2011

Musim Sakit-Sakit!

**Sorry pic tak clear.Salahkan my phone camera!

Sejak hujung minggu lepas aku asyik kene selsema jer.Buat aku sukar nk menikmati  udara segar.Hidung basah merah euwwwww 24 hours dengan tisu jek.


Ketiduran selepas pekena ubat.Rasanya sekarang musim sakit2 kut since my sis pun tak sihat jugak.To all take care!

Kerana harga tiket Final Piala Malaysia Rm50

Korang dh baca news kan so harga tiket utk semua tempat duduk di stadium itu adalah Rm50.Muktamad!



Bro A : Jomlah kite g tengok Sabtu ni
Bro B : Berapa rega tiketnya?
Bro A : 50 henget
Bro B : Mahal giler!Taknaklah.Aku tengok EpL kt umah ni free jek.

Korang pergi gak ke Sabtu ni?Aku mmg dok umah jer=P

Kesilapan saya!

Morning!typing dlm keadaan mengantuk ni sgt menyukarkan aku.Tiap-tiap hari tak cukup tido!i need more time to sleep wehhhh!!

letihnyerrrr

Ade drama yg buat hangin taufan semalam sgt tak cool lah rosakkan my deepavali mood saje*wink.Tapi takdelah berpanjangan smpai pagi 15 minit gtu jer namunnnnnnnnnnnn api bara hangin tu still ade lagi.Perkara yg plg aku kesal buat is ajak org marah g jalan2 kononnya nak bagi angin taufan tu hilang dibawa angin malam.Ceh!Patutnya ajak tengok citer lawak ke ajak slow talk ke kan.

Bila org hangin drive aku rasa macam naik kete F1 tau.Nyawa terasa dihujung tanduk.Dengan jam lagi makin bertambah stress aku=( Bila dh jalan baru aku terfikir yg aku buat something yg tak betul.Cepat2 buat ayat cover line supaya cepat blik umah.

Belajar dari kesilapan sendiri baru kita sedar diri!

tweet..

Followers