Tuesday, August 24, 2010

STEAMBOAT MELELEH AIR LIUR

Malam tadi tiba nafsu rasa nk mkn steamboat.Alah yg dekat2 jer.Tapi nk pergi ngn sapa member dh zzzz xhengat dunia.Bfr tido dh bagtau awl2 tentang keinganan melampau itu.Tau saya sudah mkn byk time berbuka tadi.Tapi nak jugakkkk!!Tggu punya tggu saya tgk member saya dh bgun.Zassssssssssss apelagi ke downtownlh jawabnyer.Dah kt ctu jer ade.Dapat mkn puas hati.=P


Dulu mula2 saya xheran pn steamboat sbb sy bajet kuah sup.(Saya kurang cintakan sup).Skali my fren bawak ambikkk kooo meleleh air liur...Malam ni mengidam ape pulak yer...

SILA AMBIK PERHATIAN PENGGEMAR MERCUN

googled
Wahai adik2 sekalian dinasihatkan stoplaaa main mercun tue.Bahaya dik oii leh putus jari!putus tgn!putus kepala!.Taula xdenyer budak2 nk layan blog saya ni.Jadi ni khas buat mak pak,kakak abg jgnlah bg anak2 adik2 tu g menyerah nyawa.Saya kesian tul dga kes baru2 ni yg stor mercun meletup tu.Tak pasal2 hilang anak.Kt kawasan rumah saya ni budak2 dh start main mercun sejak 1 Ramadhan lagi smpailh skrg.Kayalah ko tokey mercun.Org kata klu xde bunyik2 mercun tu xmeriah xrasa suasana raya.Iye ade btulnye tapi mercun zaman skrg ni advance sungguh!Leh wat org mati!Seolah2 mcm bom tangan!Takut takkkk???

FEMALE KE MARIE CLAIRE


Dari hujung rambut ke hujung kaki.Yeah sume ade kt dlm tu basic yg korang kene tau.So xrugilh saya beli edisi bulan Ogos ni.Since ini first time beli Marie Claire bfr ni saya stick dgn Female jer.Normal kn pmpuan gemar membeli mag.Mencuci mata tgk latest makeup trend,fashion and handbag.okeh girls lets start our beauty regime!!

tweet..

Followers