Monday, April 16, 2012

Pengacara Popular hampir mati akibat minum peluntur pakaian!

Aku tau kat pale otak korang sekarang mesti nak tau "Sape pengacara tue?".Jap2 yer nanti aku bagitau.

Pengacara ini dimasukkan ke wad kecemasan Hospital Serdang akibat minum peluntur pakaian dan telah pun dipindahkan ke wad pesakit luar selepas keadaannya dikatakan stabil.

Pengacara wanita rancangan gosip tempatan popular yang bersiaran setiap hari minggu itu berbuat demikian akibat tekanan dari masalah yang berlaku pada dirinya.Dia juga sempat memohon maaf di laman Twitter agar dirinya diberi kepercayaan kerana dia sendiri tidak dapat menahan tekanan yang dihadapinya.

Siapakah dia???Akak pun tak tau dikk..tunggu jerlah berita dari orang yang lebih tau..Hope pengacara itu lebih tabah dalam menghadapi dugaan hidup..

Pic kredit to google.


Perempuan memang suka baling2 barang ek??

Perempuan memang suka baling2 barang ek bila gaduh?Itu antara soalan yang ditanya lepas tengok sorang awek  baling handphone pakwe die sampai berkecai..


Memang perangai pompuan gitu baling2 handphone,baling2 pinggan mangkuk and ape jerlah yang boleh dicapai masa die tengah marah tu..

Perempuan ni tak pikir ke kut2 barang yang dieorang baling tuh berharga?Contoh cam handphone tadi tu.

Orang kata kalau tengah marah tu handphone pun depa nampak macam meja.Tapi ade jenis yang dua tiga dua tiga nak baling sebab time tu die dok pikir kalau aku baling handphone pakwe aku ni macamana die nak pujuk aku nanti..So letak balik handphone baling kerusi lak.. 

Tak semua perempuan macamtu yer.Ade jenis yang cool jer tahan marah ade jenis yang guna mulut jer.Macam2lah cara dieorang..Huhu..senang citer perempuan ni makhluk yang tak leh nak diduga perangai die..bersedialah...=P

Pic kredit to google.


Luncheon with Bubble

Lama sudah aku tak update pasal si kecik ni..


Bubble makin sihat dan semakin kuat makan sekarang.Makan pun main pilih2 ikut sedap mulut die jer.Agak-agak ikut tuan dia kot.Hehe..Lunch harini nasi lemak daun pisang yang aku beli pagi tadi jer.Sesambil aku makan tu bubble pun dok join sebelah makan sekali.=P Korang lunch pe tadi??



tweet..

Followers