Wednesday, June 13, 2012

Revamp my blog!

Seriusly aku nak tukar wajah blog ni tapi aku ni tak sekreatif mana pulak.Setakat yang simple2 tu boleh la.Selain tu aku nak tukar cara penulisan and bahasa aku dalam ni serius macam bosan jer.Word ''aku'' tu pun agak2 nak tukarlah jadi i ke saya ke nama ke sebab ade orang sangka aku ni 'dude'okehhhhhhhhhh T___T

Sudah salah sangka disitu..jadi kenelah jadi lebih feminin tak gitu..Okeh2 idea cepatlah maiii...


tweet..

Followers