Friday, December 16, 2011

Ariff Alfian Rosli,Pelajar Tajaan Petronas kahwini teman lelakinya di Dublin Ireland.



That guys yg pakai baju melayu tu bernama Ariff Alfian Rosli pelajar Tajaan Petronas di University College Dublin berkahwin dengan seorang lelaki bernama Jonathan di Dublin Ireland.Thats mean yg guys sebelah tu husband dieeeeeeeeee OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!Ariff dilaporkan hilang oleh familynya di Malaysia tup2 tengok anak dah kahwin dengan sejenis pulak tu!

Aku tak tau nak cakap ape more info check RotiKaya
Pic kredit to Aysha Ridzuan


OST Ombak Rindu meruntun jiwa sehhh...

Dengarnya Ombak Rindu dah kutip 10juta sekarang so dah leh pengang tittle filem paling laris kat Malaysia ni..bertapa hebatnya penangan cerita ni yer..aku pulak sampai sekarang tak tengok lagi adoyai..Buat pengubat rindu tu dengar lagu ni jelah..Khas untuk anda=)


enjoy^_^

tweet..

Followers