Monday, May 28, 2012

Short vacays only RM28 biar betul??

Cameron Highland?Pangkor?or Port Dickson?Yer beria2 aku senaraikan nama tempat best tu siap buat survey lagi..Hehehe..Sebenarnya kan uolls lama sudah aku tidak "terbang".Meaning kat sini aku nak bercuti ko.Short vacay jer pun tak ape janji leh hilang stress..

Cameron Highland June 2011

Memula aku rasa nak pegi cameron jer sebab last visit kat situ macam tak berape puas arr..Lagipun aku dah tau tempat tu macamana cuma yg azab sikit tue bila drive naik atas.Korang pepahamlah kan jalannyer macamana.

Tapi fikiran aku macam berubah jer bila tengok deals "Hot deals for Genting Highland"!!!Banyak jimat tueeee..!!!Cepat2 aku calling adik aku tau..Heh jadi tak jadi kene tanya orang tua dulu nih..Yang nak tau lebih boleh tengok kat "Hot deals for Genting Highland" .

tweet..

Followers