Tuesday, November 2, 2010

NAK TGK KELUARGA YG TERMUTASI?

Saya suka nature.Jadi jumpa pic ni nak jugak letak dlm blog



Inilah adalah hasil mutasi pada gen mereka.Kira tak normallah kan tetapi ape yg paling penting CANTEKKK!!!Payah nak tgk mutasi family dlm satu pic kan,Kira bertuahlah insan yg dpt snap pic ni.Klu Aslan dlm Narnia tu ganti dgn Singa color Putih mcm kt atas 2 pun cantek kan.**wink**

GIVEAWAY PINK RIBBON KEYCHAIN

Cute jer keychain tu kan?Sebab tu hati ni rasa gatal jer nak join giveaway dari Nora Adel ni.Nak join pun senang jer korang buat  entry ikut tajuk atas entry ni,then buat link ke blog Nora Adel.Klik2 jadi follower(My Jelly Beans) die jugak.Pastu jgn lupa bagi komen link entry korang kat post die.Klu payah nak paham saya tulis ni meh terjah blog Nora Adel.Jom sama2 kita meriahkan giveaway rakan kita ni.Saya dah join korang bila lagi?

End date:30.11.2010

TENTANG JUAL BAYI

Harga bayi yg dijual boleh mencecah RM30,000 mengikut bangsa dan jantina.

Harga bayi lelaki dikatakan lebih mahal sekitar RM15,000 ke RM20,000

Bayi berbangsa Cina adalah lebih mahal dan dijual mengikut berat,RM10,000 sekilogram berikutan permintaan tinggi dan sukar diperolehi.

Orang zaman sekarang ni jual bayi dah mcm jual ayam pulak.Dikatakan ibu terpaksa mnjual bayi berikutan tidak dapat menanggung kos perubatan yg tinggi.Di Malaysia kebanyakkan yg menjual bayi adalah wanita berbangsa asing.

KES SOSILAWATI:ANAK SOSILAWATI SAMAN RM60 JUTA

Selasa lalu enam anak datuk Sosilawati Lawiya mengemukakan saman RM60 juta terhadap kesemua tertuduh yg terlibat dalam pembunuhan ibu mereka.

Tuntutan ganti rugi itu dikemukakan oleh Erni Dekritawati Yuliana Buhari, Erwan Suwari Rizuwan, Md Erwan Nasri, Erni Erinawati Sofia, Erni Rineelawati and Siti Nur Fatimah melalui firma guaman Kamarudin & Rakan-rakan di Mahkamah Tinggi di sini.


Saman itu dikatakan sebagai menuntut ganti rugi yg dialami dalam perniagaan kosmetik berikutan kehilangan ibu mereka.Kes pembunuhan datuk Sosilawati dulunya menggemparkan negara kerana dia dibunuh dgn cara yg amat kejam sekali bersama tiga yang lain pada 30 Ogos lalu.


tweet..

Followers