Tuesday, November 8, 2011

Pelajar Malaysia Mati Dibunuh!!!

Seorang pelajar Malaysia,Adrian Jay Pereira,23 pelajar Fakulti Perubatan Universiti Brawijaya,Malang Jawa Timur didapati mati dibunuh dihadapan rumahnya.

Adrian secara tiba-tiba diserang dengan tetakan disebelah kanan leher dengan senjata tajam oleh orang yang tidak dikenali sejurus selepas beliau kembali ke rumah setelah cuba mencari pencuri yang disyakinya ingin mencuri motosikalnya.

Pihak berkuasa Indonesia mengklasifikasikan kes Adrian sebagai kes jenayah dan tiada kaitan dengan motif lain.


Untuk berita lanjut klik CINI

Golden Eggs for IPad & IPhone!!!

Hari panas terik dari pagi tadi tiba-tiba saja hujan lebat di petang hari.Perubahan cuaca begini selalunya menyebabkan ramai yang sakit-sakit termasuk saya sendiri sekarang.Tekak dah rasa tak selasa hidung pun dah mula gatal-gatal.Nasihat saya banyakkan minum air suam ya.

Sehari sebelum Raya Aidiladha haritu saya berkesempatan menonton Shark Night 3D bersama rakan saya.Mulanya saya nak buat review tentang Shark Night 3D tapi saya hold dululah ya.Ada benda lain yang lebih menarik!


Apa yang lebih menarik adalah Puss nak bagi reward kalau kita jumpa his Golden Egg!!Sapa Puss tu??Si kucing oren dalam movie Puss In Boots!!Sekiranya anda dapat menjumpai Golden Eggs tersebut anda berpeluang untuk memenangi IPad,IPhone dan juga movie tickets!! Anda boleh mula mencari Golden Eggs di SINI .

Pic kredit to google

My Love Screams by Lindsey Sky feat Matt Giraud



Lagu ''My Love Screams'' ini unik bagi saya kerana suara penyanyinya.Lagu ini dinyanyikan oleh Lindsey Sky feat Matt Giraud(American Idol) dan lagu ini telah menjadi trend di Youtube sekarang.Video ini telah ditonton lebih dari 1M penonton!Apakata anda dengar dulu lagu ini..


5.39am

Gambar Wawa Zainal di ASK2011



Ini sarapan untuk anda..Untuk tidak menghampakan orang yang search keyword ''wawa zainal'' saya tepeklah gambar Wawa Zainal semasa #ASK2011.Agak payah nak mencari gambar red carpet Wawa Zainal ni.Hanya keyword gambar-gambar seksi Wawa Zainal je yang banyak di google.Saya rasa Wawa ni artis baru jadi belum panas lagi namun di blog ini ramai yang cari.

Pic kredit to WawaZainal fb

tweet..

Followers