Wednesday, September 14, 2011

Aku hanya mampu merancang...

Terasa nak tukar cara penulisan blog.
Sudah bosan wei!

Ada follow twitter aku?
Semalam layan twitter saje sambil tunggu si merah.
''Now Everyone can fly''
Perlu aku bilang siapa si merah tu?
Kemain awal aku sampai ke airport,nak elak bersesak.
Aku jugak yg tunggu hampir 2 jam.
Ko nak complain?
Org sebelah tenung muka aku,aku tenung jugak pastu tido.
Ngantuk!


Sampai ke destinasi.
45 minit lewat dari jadual sebenar.
Alah bisa tegal biasa!
Tengok matahari pun dah condong je barat.
Nak elakkan sesak,tapi apakan daya kita mampu merancang sahaja.


Muka mcam merah dek sunset.
Japg muka muncung stuck dalam jam!


''Keyword'' ni laku tul!!!

Ku lihat ku tenung keyword ''wawa zainal'' ni laku betul kat blog aku ni....




Ini keyword untuk minggu ni ye.=)

tweet..

Followers