Tuesday, February 1, 2011

POMPUAN SUKA LELAKI KELAKAR.

Betul tak tipunyer.Siyes.Meh2 duduk2 dulu minum2 teh haku citer.

Lelaki kelakar leh hiburkan hati
Tgah kite sedih2 nangis2 tb2 die wat lawak yg ikut standardlh kn.Dah leh gelak xhengat dunia.Klu lawak yg nth pape tu silalah larik tkut ade yg kne penampaq karang. 

Tolong kite wat senaman
Ade korang dga org tolong senamkan korang?Takde2..tetttt.Bila org buat lawak kite gelak jadi senyum2 manis ko tu dh tlg strech2kn urat2 kat muka tu.Senyum ckit.....Hahh kan dh naik seri tu tak payah nk pg mandi munge.

Hidup xboring
Hari2 tgk muka serius pakwe pun panas gak.Nak makan pun mengadap muka seyis die p karaoke apetah lagi.Tak berbunyik microphone tu.Heh.Cuba korang bayangkan=P Lelaki kelakar ade je citer die yg boleh wat kite gelak.Kira ko lh org yg plg Hepi go lucky aritu.Sampai nk tido pun ko gelak lagi.Aiiiyooo bahaya=P

Bahagia
Ko banyak heppi dari sedih kira bahagialah tu.

Tiba2 otak jam jap ni.Okeh dh boleh balik.Teh seringgit 20 posen ye.=P


DEPA YG KAT MESIR TU NAK BAWAK BALIK MALAYSIA KE TAK?

Tiba2 terasa muak tgk pic model tandas yg lebih 50 keping tu.Ade yg bising2 nak kn pelajar2 kita kt Mesir tu bawak balik Malaysia jer.Bukannya depa dpt buat pape pun dok negara jiran tuh.Duet habes jer.

Ok itu antara kata2 yg masuk dlm telinga haku ni.Haku pun risau jugak kerna ade kwn2 gak yg belajo kat sana.Some of them tak dapat dihubungi lagi and some yg dh selamat sampai tempat berkumpul tu.Klu haku ni jadi mak pak dieorg mmg haku nak anak2 haku balik lebih selamat.Walaupun depa berkumpul sesama rakan2 keselamatan still tak terjamin.Mak pak risau je memanjang.Makan minum,wang,keselamatan sapa nk jawab tue.

Yang tak dapat dihubungi tu nth macamane pulak nasib dieorg.

Perlu ka depa ni dibawak balik???

BRUNEI,SINGAPURA,INDONESIA,TERIMA KASIH

Terima kasih utk pembaca dari Brunei,Singapura dan Indonesia.Ade jugak yg dtg utk membaca blog yg tak seberapa nih.Saya check balik tiap2 hari saya akan dpt pembaca dr 3 negara ni.So sapakah anda??

Saya xdpt nak says thanks sorang2 coz ade yg tak tinggalkan jejak.So entry ni khas utk ucapkan terima kasih buat anda semua.=D


**Klu anda dr 3 negara diatas komen dibawah yer and yg ade blog sertakan link sekali saya nk letakkn dlm My blog List.

BERBASIKAL ITU SERONOK

Ape??Tak pernah naik beskal??seronok koo..Dulu masa kecik2 slalulah naik beskal dok kt kampung ade beskal dh kira cool.Ajak kekawan meronda satu kampung.Woahhh tu kenangan manis haku masa kecik2 dululah.Masuk sekolah haku jalan kaki jer bukan ape time sekolah dok boarding sekolah sebelah dorm je.

terasa payah na haku nk panjat beskal gni

Dah tua nih terasa nak lagi main beskal ala2 Le Tour de Langkawi tuh.Haha beranganlah ko!Eh jgn klu bwah 10km tu dapat lagilah haku redah klu atas2 tu pancit deng.Dekat ngan rumah ni ade taman tasik so cuti2 slalu jugak buang peluh kat ctu.Tapi kan klu bwk beskal lagi best buat sampai 10 pusingan ke lagi cepat kaki haku bermusle.Muahahaaha.

Nak g dataran merdeka tunggu depa yg kayuh beskal tu tapi kwn haku kije.Alooo.


tweet..

Followers