Monday, October 17, 2011

Lufya Omar kata diam!

Diam mu bagaikan bidadara
Berbisik dalam khayalan indah
Matamu cukup tajam berkata



Diam kau diam tanpa bahasa
Malahku memuja dan bertanya
Biar tak terkucup tak tertawa



Kat atas tu adalah korus utk lagu Diam by Lufya Omar.Kat bawah nanti aku letak full lirik utk lagu Lufya ni yer.Leh kita nyanyi sama2=P.First time aku dengar lagu Lufya Omar beserta videoklipnya sekali ni kat tv klu tak silap aku.

''Macam colorful jer videoclip die ni.Eh aku nk tgk lagilah kat youtube!''


Klu ajak anak buah aku nyanyi sama ni mmg sedap!Die suka tgk benda byk2 color ni!maklumlah budak2 kan suka colouring.Terus die nak jugak bawak belon naik beskal keliling kampung!Haha.Klu layan kesah budak2 ni mmg tak habis jadi nah lirik lagu Diam by Lufya Omar.Enjoy=)

*Kata tak pernah cukup untuk mengungkap perasaan
Kata tak pernah cukup untuk merungkai perasaan
Kata tak pernah cukup untuk ungkap perasaan
Kata tak pernah cukup untuk ungkap ketulusan

**Diam mu bagaikan bidadara

Berbisik dalam khayalan indah
Matamu cukup tajam berkata

***Diam kau diam tanpa bahasa

Malahku memuja dan bertanya
Biar tak terkucup tak tertawa

Ulang*

Ulang**

Ulang***



Terdiam aku melihat, melihatmu

Kau istimewa satu dalam seribu

Ulang**


Ulang***


Ulang**


Baru kurasa nikmat cintamu

Tapi ku rasa kaulah orangnya
Jujur tanpa berkata-kata
Ku terpesona

Video from Lufyaluvya
Lirik from LiriklaguMelayu

No comments:

tweet..

Followers