Sunday, April 17, 2011

DELOUR87

Bosan dihujung minggu aku cari mende nak buat.Aku potong2 kain felt and buat mende kt bawah ni.Okeh2 aku tak kreatif pun saje main gam gunting.Lama dh tak potong2 nih.Nak buat small gift utk customer2 aku.Tapi bukan yg mcm gambar kat bawah ni.Rahsia buat masa sekarang yer^-^


Actually tak siap g dengan deco segala aku dh ngantuk giler so karang aku rajin aku sambung baliklah.

tweet..

Followers