Tuesday, May 24, 2011

RUMAH ATAS LANGIT.

Rumah atas langit selalunya takdelah besar mane  pun molek2 untuk family yg kecik2 jer.Aku tunjuk pic kat bawah ni kat dia.

Aku:Simple & cantik kan?
Dia:Sesuailah tu untuk yg dok bujang.
Aku:=)

Ape pendapat korang?


Ok2 kita tinggalkan citer pasal deco,tu cuma intro saje.Dh beberape kali aku asyik skip update blog  je sebab musababnya hujung bulan May and awal bulan Jun ni sgt2 pening dibuatnya.Siap kne buat schedule mane satu yg nak kene buat dulu.

Aku ni jenis yg nak settle kan semua perkara dalam kadar yg segera  supaya kepala aku ni tak serabut lagi,namun aku kene belajar sesuatu tak semua perkara boleh selesai dalam kadar yg segera.Sebab tu wujudnya schedule.^_^

Ape2 pun after this i'll make sure to entertain U with my short post.=)

tweet..

Followers