Saturday, April 27, 2013

Cara Menyemak Tempat Mengundi Secara SMS.

Since smlm makcik aku ada msg ty pasal cara semak tempat mengundi so tergerak hatilah nk buat post khas cara-cara menyemak tempat mengundi melalui sms.Info ni sgt berguna utk rakan2 kite yg xde internet connection.So uolls leh refer terus pic kat atas k

Published with Blogger-droid v2.0.10

Friday, April 26, 2013

Doodle Whale

Cubaan pertama aku selepas terpengaruh dgn blogger2 art n craft..keke..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Wednesday, April 17, 2013

Borong kasut!

Banyaknya kasut kat umah ko dik!!!

Memandangkan aku blogging dgn hp,jadinya mmg terbatas giler blogger app ni.Nk alihkn gambar pun xleh jd xcntek post aku karang.Oleh hal yg demikian aku letak satu gambar je dlm stu post.Oklh kan daripada takde.

Eh berbalik pada gambar kt bwh ni,kasut2 tu sume bkn aku yg punya org punye tau.Giler ko kasut aku sebanyak tu marah my dear karang.cehcehceh.Aku dh siap2 nk aim satu kot2 adik aku ni leh bg diskaun..

Thursday, April 11, 2013

KFC Spicy KOREAN Crunch!!!

Yay KFC ade menu baru!Spicy Korean Crunch yg dh buat tekak aku tergoda ko.Ye sy mmg cpt terpengaruh dgn iklan makanan ni.keke..

Aku suka sgt sebab leh order menu Spicy Korean Crunch instead of snack plate yg dh bertahun aku mkn tu.My dear aku ckp tekak awk xjemu kerrr??adoii:-P

**Jom mkn luar arini yg rs berat lak tgn ni nk pgg kuali.:-P

tweet..

Followers