Tuesday, September 20, 2011

Chloe feminine Fragrance..



Aku dah jatuh cinta dengan Chloe perfume yg satu ni.Hari tu aku dapat FREE sample dr dotdotdot..Klu nk full bottle knelah saveeeee moneyyy lebih nmpaknya.Oh wangiii nye engkauuuu...

Watson Brand

Korang kan nak bagitau Watson ngah wat promotion 2nd item for Rm1 only!!Patutkah aku tolak???Noooooooo terus lah kita ke Watson yer.Actually utk brand Watson jer kut..Aku sedih giler Watson kat tempat aku kecik sangat jadi barang2 pun tak banyak.=(


Dulu aku pernah buat post tentang Creme Bath Watson color biru tu. Sangat best dengan rasa MINT lagi sejuk2 berangin gitu.Klu korang pakai pagi2 before pergi kerja tu confirm segar badan korang!!Body wash yg botol kecil tu wangiiiiiiiiiiii uolss..

''Maher Zain LIVE in Sarawak''



Kepada orang Sarawak syoklah korang Maher Zain nak buat konsert kat Sarawak. Orang Sabah and Brunei pun comfirm datang sekali ni kan.Aku pulak di KL=( Maher Zain ni famous tul kat Malaysia,sampaikan layak menerima enam anugerah platinum setelah 120K albumnya berjaya dijual di sini.Ini maklumat utk korang refer yer:

Maher Zain Live in Sarawak
Tarikh : 19 November 2011
Masa : 8 pm
Tempat : Stadium Perpaduan Kuching
Harga Tiket : RM103, RM203, RM303

www.ticketcharge.com.my
**pembelian secara atas talian diberi 10% disc
pic kredit to MyStar


Spaghetti,Prego & Chicken Frankfurter...

Malam tadi tekak ni nak makan spaghetti tau korang. Apelagi membawa dirilah ke tesco carik bahan-bahan. Sambil2 tu aku topuplah mane2 barang dapur yg dah kurang tu.


Dalam gambar ni ade 2 bahan yg kurang,bawang putih & penyedap segala rasa cili padi okehhhhh!!!. Bahan2 dah ade apelagi moh lah kite ke dapurrr...


See simple jer aku masak campak2 jer semua..Asalkan rasenya sedap di lidah aku semua aku sumbat masuk mulut.Hehe..Jemput makanggggg..=P


tweet..

Followers