Friday, January 21, 2011

BUANG DUIT

Tb2 harini rasa nak menulis cerita hidup sendiri(asyik hidup org LAIN jer kan) lak.Saya bz ckit bekerja mencari rezeki jadi terabailh sekejap blog kesayangnku ni.Muahahaha.Dgn perangai tak puas haku ni tak boleh nak buat keje berpanjangan kenelah luangkan sedikit masa utk kbajikan dirI sendiri.



Dlm seminggu ni jer duet haku dh banyak habes kt akak shopping cmplex tu.Memang dasar kuat membazir!Oh ye dah tgk kufarat??Ape rase korang seram tak seram?Komen sayalah seram+kelakar.Yang seramnya jembalang2 tu dan ''shock effect'' citer tu.Yg kelakar Liyana Jasmay.Saya rasa die tu mcm xsesuailah bwk   watak isteri mcm ade yg xkene ngn dialog die tu.Itu komen sayalah sbgai penonton.Lain org lain citarasanya.

Anyway mmmmm
karanglah sambung....

tweet..

Followers