Friday, July 22, 2011

SI BUBBLE KU...

Meet Bubble=D Ini gambar paling jelas aku dapat ambik die asyik bergerak jer..Tak sangka yg aku akan bela hamster jugak akhirnya.First time aku pegang melayang ko hamster ni atas lantai sumpah geli bila die jalan atas tangan aku.




Usia Bubble baru 5 minggu sebab tu kut die asyik tido jer..ke mmg hanster suka tido?Aku pilih hamster ni pun sebab tak leceh sgt nak jaga tak macam jaga kucing.Tapi kucing lagi gebuussssss=P

tweet..

Followers