Tuesday, November 30, 2010

YANG DISAYANG-SAYANG

Berbual-bual dgn my mum semalam tentang arwah,mcm2 citer saya dga.Yelah kan dh beberapa bulan berlalu ofcourse my mum still rindu dgn arwah.Bukan senang u nak adapt balik.Tgah berbual2 tu saya tanya


Me:Ape istimewa ayah tu mak?
Mummy:Emm..yg special tu ayah ko leh memasak msakan kampung.Akak kan pernah rasa dulu ayah masak.
Me:Aa..=P


Ayah leh masak mcm mak2 jgk kt dapur tu tapi time die masak xleh sape2 kacau.Nnt tak jadi katanya.Hah tau2 dh terhidang masak lemak pucuk ubi,kerabu mangga and mcm2 lagi menu kampung.


Ape yg istimewanya pasangan anda??

SAMA-SAMA KITA MERASA.

Thanks guys yg slalu jenguk blog saya yg xseberapa ni.Buat masa ni saya tak dpt nak jenguk blog korang dulu coz xde cukup masa darl.Ada banyak bende yg nak kene settle dulu.Ape pun thanks ya!=)


Disebabkan ade rezeki lebih hujung minggu lepas saya planning utk buat makan2 ckit dgn my family kt kpg.Yelah biar sama2 merasa walaupun ckit.Takde lah nak wat besar2 cuma auntie  sekeluarga,atok and nenek jer.Kebetulan auntie balik musim cuti sekolah ni.


Food pun bese2 jer.Yang penting kenyang!=)Hahahaha.

tweet..

Followers