Thursday, October 27, 2011

Penghinaan ke atas Nabi Muhammad SAW..



Aku jumpa this message on Facebook.So aku share dengan korang kat cni.Tapi aku tak sure page ni ade lagi tak sebab aku search tadi tak jumpe.Ikut bahasa yg digunakan rasanya macam org indonesia punya facebook.Udah-udah ler tu menghina Nabi kerana kedudukan baginda jauh lebih mulia dari kau wahai manusia.

Pic kredit to Faisol Fadzil

On Deepavali Day...

Firstly Happy Deepavali guys!Meriah kat umah aku ni dengan bunga api tapi org melayu yg main.Aku tumpang gembira jerlah.


Time2 cuti ni aku dok umah jer.Pastu turun bawah pg pool.Tapi aku tak mandilah cuci mata jer and gelak sorang2 tengok budak-budak kat ctu.Nak join tapi segan=P


Nak citer lebih pun takda bahan.Harini aku full buat keje lah sambil tahan ngantuk.Hoho.See korong in next entry ya=)

tweet..

Followers