Friday, June 10, 2011

PEARL HAYA SEMEMANGNYA MENGUJAKAN.

Ade peminat Pearl Haya kat sini?Sayaaa(sambil lambai2 tangan).Hehehe.Secara personal aku minat corak dan color tudung keluaran Pearl Haya.Tapi harganya buat mata aku kelip2 banyak kali.Yelah dah cantik ofcourselah harganya pun cantik.Jadik aku cuci mata jerlah.Lainlah gaji aku ni lima angka mau aku borong tudung depa.

Sebelum ni aku tgk jer tudung depa tapi ntah kenapa bila aku tengok Pearl Haya Sport Hood ni tiba2 mcm jatuh hati pulak.

.


photo belas ihsan dr PearlHaya

Cantik tak?

Harus tengok harga jugak.RM100++ .Mesti mak aku dok bising2 klu aku beli tudung mahal2.Tapi mak nak pakai time raya.....fikir2 kan..hahaha..

PIZZA TIME!

Selepas packing semua barang customer bahu aku rasa lenguh2 jer dua2 belah pulak tu.Sapu minyak panas and baring jap.Terus lena.

Berkat sedikit kesabaran alhamdulillah my biz going well.Walaupun taklah untung besar2 punya tapi dh nampak perubahan.Itu yang penting.Petangnya kuar nak postkan beberape parcel.Tb2 tekak terasa nak makan pizza.My friends too!Kali ni kami take away jer makan kt rumah.Malangnya kat pizza hut ni takde coleslow pun.Tak banyak pilihan=(next time order kt pizza restaurant terus jer.


Our pizzas!Tak sempat nk citer panjang2 semua ngap2 sekejap jer habis sebab kami sgt lapar=P Happy weekend darlings!=D

tweet..

Followers