Friday, December 23, 2011

Tanda protes tak puas hati kat aku!!!

Tengok dari cara die tu memang aku dah tau yang sememangnya dia tak puas hati kat aku.Aku nampak tapi buat tak tau jer.Lagipun aku dah cukup baik dah dengan die before ni nak lelebih pulak.

Korang tengok ni Bubble tunjuk rasa tak puas hati dia kat aku.Rosak cage tu asyik digigit jer.Before ni aku dah bagi chance bubble di kuar dari cage berjam2 pulak tu.Sekarang nak kuar lagi mana boleh mcmtu.


Selagi aku tak kuarkan dia selagi tulah cage tu bunyik macam nak roboh dibuatnya.Bila aku bagi kuar dia buat sepah habis makanan dalam mulut dia kuarkan balik kan aku jugak yang nak cuci lantai nanti.



Ko duduklah dalam cage tu je no more kuar2 tunggu minggu depan baru leh kuar..Hehe.


Reaksi seorang lelaki tentang video propose di Youtube..

Korang ingat tak this one video youtube tentang seorang lelaki propose tunang die.Klu yg belum tengok boleh usha kat CNI.

Satu hari aku tunjuklah vid ni kt seorang kawan lelaki aku.Aku dah tengok before tu sesambil berangan ''Best nyer this guy!'' pastu feeling2 pulak sesambil menitiskan air mata.Biaselah perempuan mestilah rasa terharu gitu.

First time kawan aku tengok die senyap xde komen pape.''Takde perasaan betulla lelaki ni!!" pastu tanpa aku sangka kawan aku ulang tengok sekali lagi.Hahaha.

Pas habis tengok kali kedua die tetap tak komen pape tapi dok mengajuk ape lelaki tu buat!Last2 aku dok puji2lah guy tu,macam2lah.


Pastu kawan aku kata ''Lain orang lain caranya''

''Lelaki ni lain2 jadi cara nak tunjuk kasih tu pun lain.Ada yg tunjuk melalui material,kata-kata and even senyuman yg paling manis.=)''

Pic kredit to PhotoNet

tweet..

Followers