Thursday, April 26, 2012

Bunga dan Bunga..

Petang2 gni kita citer pasal mungelah yer.Antara tempat yg paling aku suka pegi ialah kedai bunga.Aku kalu tengok bunga rasa nak borong semua jer.Semalam aku sempat jejak kat satu kedai ni.Bukan kedai bunga actuallyy macam kedai cenderahati gtu.Tujuan ke situ aku nak survey somethinglah untuk adik akuu..Adik aku tu nak...hmmmm nantilah aku bagitau nak ape tue=P

Ni bunga pelestik yer bukan fresh flower.Kalau mak aku ada ni sejam dua pun boleh duduk kat kedai ni jer.

Nak rembat ni jgk kasi ade variasi ckit.

Duh kabur pulak biaselah camera phone jek.

Yg putih tu asyik memangil-manggil jer.Nanti datang lagi aku pasti borong!Terus aku msg adik aku cakap aku dah jumpe something tuuu.Tapi bukan bunga ni tauu....Time nak ambik gambar ni Ya Allah kemain aku cover habess takut amoi tu nampak..

Pengumuman!

2 hari merempit dalam hujan hantar barang haini aku dah tak sihat dah..Sekarang ni dok tunggu kawan aku bawak balik ubat..

google

Nak buat pengumuman ckit sapa-sapa yang buat order di Trick-UP harini aku mohon maaf sangat2lah sebab mungkin email korang tu lambat ckit aku nak reply yer..Hope lepas makan ubat ni cepat baik den nak merempit lagi ni uiii..


tweet..

Followers