Wednesday, July 13, 2011

TIADA KOPITIAM HALAL DI SELANGOR.

Dalam seumur hidup aku cuma sekali aku pernah makan di Kopitiam.Sekarang ni soal halal haram dah naik lagi.Makanan haram bila dimakan jadi darah daging tau.Korang tak takut ke.Seumur hidup akan melekat dalam badan korang makanan yg haram tu.Kopitiam2 ni tau nak untung jer.Main letak jer tanda HALAL ko tu.


Lemah lutut aku tengok kenyataan akhbar tu.Jadi pakat2lah stop makan kat kopitiam/mane2 premis makanan yg tidak sah status halal haramnya.

FIRST CASH OUT IPANELONLINE!!! NAK JOIN??

Klu aku join ape2 program dalam internet i'll make sure ia bukan scam.Aku akan cash out bila sampai jer minimum amount nak cash out.Then,aku leh tau program ni tak tipu aku.Aku join says.my sampai sekarang tak cash out lagi.Jadik aku hold jer dulu.Aku join pulak ipanelonline.Macam biase aku tak mengharap sgt.Dalam 2 bulan gtu aku dah boleh cash out.Katanya diproses 7 hari bekerja.So tunggu jer laa.

Tak sampai pun seminggu aku dapat email dr ipanelonline menyatakan request cash out aku dh complete.So apelagi aku cek paypal aku.Yayyy my first cash out!!!Walaupun ckit aku happy lol sebab program ni bukan scam.Jadi sekarang aku otw nak cash out buat kali ke-2..Tak sabarnyerrr.So sesape yg tak join lagi tu boleh lah u olls join sekarang Ipanelonline.com .Free jerr=)

WAJIB TAU : INFO MALAYSIA VS ARSENAL

Ini adalah info perlawanan antara Malaysia vs Arsenal yang perlu u olls tau.

Malaysia vs Arsenal


Date : 13 Julai 2011
Venue : Stadium Nasional Bukit Jalil,Kuala Lumpur
Time : 8.45pm waktu Malaysia
Live: Astro Supersport (817) NO live=(

Jangan lupa tau malam ni=)


update:No live ler u olls..sedihhh=(

HAMPEH TULLAH!



Nampak tak mata belah kanan aku tu merah jerrr.Tak taulah ape sebabnye.Ni aku nak siap2 kuar nak pg putrajaya nak tengok Pesta Flora.Ni tahun ke-2 aku ke sana.


Tapi apekan daya hujan lebat bebenor.So cancell jerlah terus ke mines nak tengok Transformer.Menyesal aku tak book awal2 seat yg tinggal tak strategik langsung.Oklah moh kite ke Balakong jer,kut2 ade kat ctu.Hampeh jugakkk..Bila dah yg dihajat tak dapat apelagik kite balik rumah jerr.Hujan2 sedap tidurr.


Kuih koci kegemaran aku.Sepuloh bijik pun aku boleh melantak sorang2!


HARPER SEVEN PUTERI DAVID & VICTORIA BECKHAM


google
Will & Kate Wedding

Aku rasa u olls semua dah tau fashion icon Victoria Beckham telah selamat melahirkan seorang puteri bernama Harper Seven Ahad lalu.Akhirnya depa dapat jugak anak perempuan kan.Can u imagine bila baby girl tu dh besar nnt  victoria kasi dress up kaw2 nyer.?Aku rasa mesti si Happer ni akan jadik macam Suri Cruise nnt.So same2 kite tunggu pasangan ni buat PC tunjuk baby girl dieorang.

tweet..

Followers