Saturday, September 17, 2011

Trafik jatuh=(

Tak bestnye bila hujung minggu jer trafik menjunam..Macamane yer nak kasi up2 trafik tu yer korang?Dahlah weekdays sejak dua menjak ni aku asyik tak update blog jer.Bz darling kat kedai..=P

Tak sanggup aku nak ambik screenshot trafik hujung minggu ni klu dok tayang kat orang lagi makan hati.Hehehe.



Makan kuaci sesambil buat entry untk next week.=P Byk kene siapkan kasi masuk draft dululah.Nape yer aku buat schedule post mcm tak boleh jer?Klu tak leh jugak kne publish manually lah jawabnyer.Selamat berhujung minggu korang sume=)

Eira Syazira dah jadi isteri orang.Tahniah!!



Tahniah buat Eira Syazira & Azad sudah sah bergelar suami isteri.
Pasangan tersebut dinikahkan oleh bapa pengantin perempuan Shuhaimi Acheh
dengan mas kahwin sebanyak Rm300 di kediaman pengantin perempuan,Putrajaya,8.50pm,Jumaat.
Jumlah wang hantaran dirahsiakan yer atas permintaan pengantin


Majlis resepsi sebelah pihak perempuan akan diadakan pada 17 November ini.
Sebelah lelaki pula akan berlangsung 26 September di Pulau Pinang. 

Pic kredit to MyStar

tweet..

Followers