Friday, December 10, 2010

SAH REBBECA NUR AL-ISLAM KAHWIN DUDA JANUARI 2011

Tidak berapa lama dulu ade terdengar ura-ura mengatakan Rebbeca Nur Al-Islam bakal menamatkan zaman bujangnya.Namun sekarang khabar angin itu akan menjadi nyata apabila Rebbeca akan melangsungkan pernikahan dgn seorang peguam,Nor Azam Datuk Sulaiman,42 pada 14 Januari 2011.


Menurut Rabecca, dia akan mengadakan tiga majlis berturut-turut iaitu pada 14 Januari bagi acara pernikahan sementara 15 dan 16 Januari pula bagi acara persandingan.

"Pada 14 hari bulan, pernikahan akan diadakan di rumah baru saya di Ampang, Selangor manakala majlis resepsi sehari selepas itu di Hotel Flamingo, Ampang berkonsepkan tradisional.
"Manakala 16 hari bulan pula ia akan diadakan di Menara Kuala Lumpur berkonsep Inggeris, di mana hanya 250 tetamu sahaja yang akan hadir.
"Syukur alhamdulillah setelah tiga tahun bercinta, kami bakal disatukan," katanya pada sidang media pengumuman perkahwinannya di butik Harrods, KLCC di sini, Jumaat.

BLOG KIM KARDASHIAN

Saya bukanlah peminat kepada artis berwajah fake.**Pengakuan berani mati tu**Saya jarang baca blog artis cuma kdg2 tu klu tb2 mood nak baca sy baca jer.


Kim's Blog


Bila dh belek2 fb tu so saya terjmpalah blog Kim Kardashian!Saya akui die gorgeous sgt2 even ade setting2 ckit**Hahaha**Makeup Kim sgt cantekkk okeh.Byak makeup Gurus tiru gaya makeup si jelita ni.


And die byk jawab gosip2 ttg dirinya dlm tu.Do read it HERE.


Enjoy!

LAST-LAST MINIT CUTI

salam darlings!

Alhamdulillah sempat lagi bertemu jumaat.Harini saya cuma bersenang2 di rumah saje.menikmati cuti yg hanya tinggal beberapa hari lagi.Waaaa tak sokaaaa!!!=P

''Terbang'' on 15 jadi sibuk packing bag wlaupn sy ni last minit nyer org.Heh.



Otw ke felda rumah auntie.Klu cuti rumah auntie yg satu ni kira wajiblah nk jenguk.Saya suka tempat tu.Tenang!


Semalam pas kuar makan cam bosan je.So my little cousin dtg.Enjoy layan budak2 yg petah bercakap nih.Apelagi kita terus ke rumah my aunt kt felda.Sorry mcm tak tersusun lak citer ni.Malas dh nak adjust.=P.Kite makeup ckit bfr g jalan.

Later kite cter g Xoxo=)

ANANG NIKAH TAHUN HADAPAN

Bekas suami Krisdayanti,Anang Hermansyah memberitahu dirinya akan nikah tahun hadapan pada bulan Ramadhan.


Bersama siapa??Tiada siapa yg tahu.Hehehe.Dia memberitahu belum bertemu calon yg sesuai.Anang juga selalu dikaitkn dgn artis popular Indonesia dan yg terbaru,rakan duetnya.Syahrini.

psst--->Klu xde pasangan takkan leh tahu nak nikah tahun depan ye tak.=P

tweet..

Followers