Thursday, May 19, 2011

WIN WIN SITUATION

Baru jer check nuff and what a suprised i got a new BE.Horray!!!Ape yg aku nak citer adalah mengenai exchange link.Exchange bermakna pertukaran.Link korang ada kat aku and link aku ada pada korang.This is what we called win win situation.Kedua2 pihak puas hati.Mudah bukan?

Aku sgt mengalu-alukan sesiapa sahaja nak exchange link dgn aku bkn big deal pun darling.Kecuali pada blog yg berunsur tidak baiklah kan.Berminat boleh klik Linked @ Delour pada tab atas blog ni.Pastu aku akan jengah blog korang and dh nampak link aku kt situ time tu jgk aku letak link korang.

So diharap kite sume memahami ape itu exchange link yerrr^_^


tweet..

Followers