Friday, July 8, 2011

CALLING FOR BAG LOVER~

Peminat bag ini untuk kamu.Calling2 bag lover!!!Messenger bag ni molek2 jer saiznyer n dalamnya besor!


Ni model dh gayakan utk u olls so leh imagine besor mane ye tak.Klu ragu2 lagi korang leh jenguk Trick-UP kat ctu depa dah bagi saiz sekali.Tak rugi beli yg ni coz qualitynya seindah harganya.CHeck their blog Trick-UP .



PETANG JUMAAT

Sedapnya berselubung dalam selimut.Tulah aktiviti petang jumaat memandangkan hujan lebat apelagik tarik selimutlah.Kawan aku dok bising2 dengan jam aii pekakkan telinga jer.Hehehe.Dek kerana tido lewat malam tadi mata aku dah terkisip-kisip tahan ngantuk.


Yang balik kerja apemacam jam?Sanggup ku redahhhh....lalalala=P

SENARAI ROADBLOCK & JALAN TUTUP SEMPENA BERSIH 2.0


Senarai Roadblock
1) Putrajaya to KL, towards Kajang toll from Bangi,
2) Jalan Enggang towards AU2 and AU3,
3) from Damansara toward Penchala,
4) after Bukit Jelutong/Shah Alam traffic into Kampung Subang,
5) Damansara toll to Kayu Ara,
6) Subang airport road – ni confirm aku lalu hari2
7) Jalan Haji Sirat to Taman Sri Pekan, Klang
8 )front of Monash University towards Cyberjaya,
9) Jalan Kampung Pandan into KL..
Senarai Jalan KL yang ditutup sempena BERSIH 2.0
1. Lebuh ampang.
2. KLCC.
3. Bank negara.
4. Dataran Merdeka.
5. Sogo.
6. Chow Kit.
7. Menara Sultan Ismail.
8. Masjid Negara.
9. Jalan Raja Chulan.
10. Jalan Ipoh.
11. Sentul.
12. Jalan TAR.
13. Jalan P. Ramlee.
14. Jalan Bandar.
15. Subang Jaya (near Segi).
16. Sunway Pyramid and Subang Parade.
17. Federal Highway.
18. LDP.
19. KL-Seremban highway di Seri Kembangan..

tweet..

Followers