Wednesday, September 11, 2013

The Checkers

Pattern The Checkers pernah kuar dlm runaway LV klu x silap.Untuk corak ini terdapat dalam 4 pilihan warna.Semua Limited Stock.Sape cepat dia yang punya.Koleksi ini ruang didalam bag lebih luas jadi anda boleh sumbat macam2 dengan hanya 1 bag.
The Checkers-R643
Coloe: Blue,Yellow,Red & Black
Yg berminat boleh terus dptkn info di TrickUP blog .

Tuesday, September 10, 2013

Cute Handbag THE OLIVE

Limited stock!
The Olive
Color : Pink,Blue,Yellow,Green
More details boleh terus ke TrickUP blog.TQ

Saturday, April 27, 2013

Cara Menyemak Tempat Mengundi Secara SMS.

Since smlm makcik aku ada msg ty pasal cara semak tempat mengundi so tergerak hatilah nk buat post khas cara-cara menyemak tempat mengundi melalui sms.Info ni sgt berguna utk rakan2 kite yg xde internet connection.So uolls leh refer terus pic kat atas k

Published with Blogger-droid v2.0.10

Friday, April 26, 2013

Doodle Whale

Cubaan pertama aku selepas terpengaruh dgn blogger2 art n craft..keke..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Wednesday, April 17, 2013

Borong kasut!

Banyaknya kasut kat umah ko dik!!!

Memandangkan aku blogging dgn hp,jadinya mmg terbatas giler blogger app ni.Nk alihkn gambar pun xleh jd xcntek post aku karang.Oleh hal yg demikian aku letak satu gambar je dlm stu post.Oklh kan daripada takde.

Eh berbalik pada gambar kt bwh ni,kasut2 tu sume bkn aku yg punya org punye tau.Giler ko kasut aku sebanyak tu marah my dear karang.cehcehceh.Aku dh siap2 nk aim satu kot2 adik aku ni leh bg diskaun..

Thursday, April 11, 2013

KFC Spicy KOREAN Crunch!!!

Yay KFC ade menu baru!Spicy Korean Crunch yg dh buat tekak aku tergoda ko.Ye sy mmg cpt terpengaruh dgn iklan makanan ni.keke..

Aku suka sgt sebab leh order menu Spicy Korean Crunch instead of snack plate yg dh bertahun aku mkn tu.My dear aku ckp tekak awk xjemu kerrr??adoii:-P

**Jom mkn luar arini yg rs berat lak tgn ni nk pgg kuali.:-P

Saturday, March 16, 2013

Sayang mak!

Dikalangan mereka itu
Ada yg sedih kayak aku
Sedih jugak nikmat yg Esa kok
Ngapa harus mengeluh..

Aku down giler bila dpt tau mak aku sakit. Mana taknya makcik aku msg mak mcm dh teruk sgt. Mengelabah aku buat keje sume xjadi.

Aku kn dok jauh ape2 jd myesal aku. Aku call xde nk jawab msti adik aku punye peel silent phone.grrr!!! Last2 lepas 24 jam baru ada yg jawab. Tu pun atok yg jwb.

Dptlh aku ckp dengan mak lega hati aku yg mak xseteruk seperti msg yg aku bc semalam.Msg banyak air dr isi..

Readers aku mohon doa kalian supaya mak aku cpt sembuh..

P/s>Dugaan bsr utk hikmah yg lebih bsr..

Tuesday, March 12, 2013

Barcelona vs Ac Milan


Barcelona vs AcMilan..what is ur prediction???

Ac Milan dengan kelebihan 2 gol bermain di tempat lawan..mampukah mereka ke quater final??

Aku kembali!

Heylu readers!!Ade lg ke pembaca blog aku ni..hehe..Tiba-tiba pulak harini terbukak hati aku nk menulis balik rinduuuu koo dengan korang.Ceh!!!

Kali ni aku kembali dengan cerita hidup baru lebih menarik lebih adventureous(btul ke ejaan aku ni) kata orang..heh

Pape pun next entry kite citer pnjg lebar k..adios

tweet..

Followers