Wednesday, March 7, 2012

Champions League Result : Arsenal 3-0 AcMilan..Tetap kalah jugak=(

3 berbalas 0 pun tetap tak layak kerna Arsenal sudah terkena 0-4 masa first leg duluuu dengan Milan..Aduh sayang betul tapi tulah orang kata bola ni kan ikut nasib,walaupun kau main macam five star nyer player tak kemana jugakkkk..Bila tengok muka Rosicky tu kemain kecewa dia..Dia antara yang main peranan dalam game awal pagi tadi..

Tapi ape2 pun semangat Arsenal main awal pagi tadi sangat lain macam Ooooo..Hope lepas ni berterusanlah semangat player tu..Nampaknya takda cup lagilah musim ni..EPL??macam tak tercapai akalkuuuuuuuu=P

**Pagi ni kita sarapan citer bola jerlah yer=P

pic kredit to google.

tweet..

Followers