Sunday, February 12, 2012

First time tengok Neelofa...

Kul 2 ptg tadi aku dah siap2 duduk depan tv nak tengok Nona katakan.Harini first time aku tonton Nona untuk tahun ni tau.Macamana tah gaya Neelofa jadi host.

payah betul nak google gambar Farah Fauzana & Neelofa berdua.Ape depa berdua ni tak pernah ambik gambar bersama ke..

My first impression lepas menonton tu~aku suka gaya Farah Fauzana yg santai and macam biasa die nampak selesa sangat2.Neelofa pulak hmmm nampak jugak aura sebagai pengacara and dia tak nampak kekok pun.So nice!Bahan cerita pun dah pelbagai sekarang yang penting tak buat aku bosan.=P

Jadi minggu depan aku nak tonton lagilah=D

Pic kredit to google & MohdKhairi

Ini Hadiah Harijadi kamu...


Semata-mata nak masak kari telur ni aku bangun standby kat dapur kul 4.30 pagi koo!Awal giler siap aku tak tido tu takut-takut aku tak bangun pulak.Paham2 jelah kalau dah tido tu satu ape pun tak dengar=P Kang kempunan lak si dia.Ceeeewahhhhh.

Sebab si dia nak kene bertolak ke Rawang kul 5.30am tu so dia request ape2 jer yg ada buat bekalan.Maka termasaklah kari telur itu.Sempat jugak aku bagi bekalan tu kat dia=D Lepas tu apelagik terus Zzzzzzzz loh..

Jadi bersempena Hari Jadi beliau harini aku sanggupkanlah diri ini memasak seawal pagi sebagai hadiah Harijadi gitu =P.Selamat Harijadi Bg Chik!!!Semoga dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki dan dikurniakan kesihatan yg baik.Jalan leklok na..




tweet..

Followers