Friday, April 1, 2011

DAH 6 YEARS!

**Clap**clap** enam tahun sudahhh...^_^

sekarang lebih matang and kurang gaduh dh..hahahaha=P

SESUATU DATANG DENGAN PAKEJ

''Bad day'' bagi korang tetapi selepas itu akan datang sesuatu dengan pakej yang lagi hebat.Dengan kata yg lebih mudah ada hikmah disebalik setiap perkara.

Aku pernah hilang purse dalam bilik solat.Aku rasa pencuri tu ambik time aku tgh solat.Mati2 aku carik dahlah duit takde kdt hp pun takde jugak.Nasib baik roomate aku baik die kasi aku pinjam phone,aku call family aku.Kad atm aku sume dh kene kebas nasib baik aku ade satu acc yg tak pakai atm kad.Bfr ni aku merungut susah nak kuarkan duit dr acc tu klu tak pakai atm card.So sekarang nampak dh ade kegunaannya.Nak suruh mak aku bank in dlm acc lain aku takut tak menyempat aku ambik dh kene kebas dulu.Beberapa hari lepas tu cek hasil usaha aku di blog pun sampai^_^

Hidup kita ni ballance sebenarnya ada baik ada buruk.Klu harini perkara buruk jadi insyaallah akn ada benda baik dtg selepas itu.Allah kan Maha Adil.


GOOGLE SNAP!



from google
 aku sukakan sains
so i love this!^_^

tweet..

Followers