Monday, February 14, 2011

ROGER2 LANGKAWI

Allah Maha Mendengar.Remember SMS Adik Beradik?Pagi tadi auntie aku call

Kaklong mak dtg jenguk ko bulan 6 ni.Auntie dh ambikkn tiket minggu lepas.

Doa aku termakbul!Syukur.Auntie aku ckp tiket ngah murah so baik ambik jer terus.Nak dijadikan cerita aku dok berborak jap dgn adik aku tetiba lak auntie aku habaq baik kite direct Langkawi je pas kenduri tu.

google

Adakah???
Aku excited sbb aku ni Langkawi pun tak jejak lagi.Nak p luar rasa tak mampu lagi so jalan dlm negara jerlah.Insyaallah klu ade rezeki lebih sampailah aku ke Paris.Hahaha over!

MOTIVASI ISNIN

dot blogspot dot com..dot com..seriously mmg aku dh niat nak tukar dr tahun lepas lagi tapi dia tetap taknak spons.Tunggu katanya.Ok kne sabar lagi.

Bergantung dgn priority beb.Sekarang ni aku tak perlukan semua tu.Yg aku perlu skrg line tenet yg laju utk buat kije.Hello Monday!Alahai lemah gemalai jer bila nak start kije.Bila nak kayoooo ni???

Motivasi hari isnin aku bgn awal dr biasa,pakai bright color,heels,smile and bawak bekal.Hahaha bawak bekal tu utk motivasi supaya aku tak makan byk and bazir byk duit!Uii sekarang sume makin mahal takut2 tak balance lak acc bank aiiii.Entry ni aku taip awal pagi otak aku tgh tepu jadik pendek je.

Happy working ^_^

tweet..

Followers