Saturday, October 15, 2011

Cara mudah buat video muzik khas utk pasangan anda..

google

Bila yg tersayang merajuk ape yg korang selalu buat?Bagi coklat?Bagi bunga?Bagi hadiah mahal2???Tinggalkan tu sume sebab tu cara lame uolls..Dengan kemajuan teknologi sekarang mcm2 korang leh buat tau!Salah satu nya ialah korang buat music video khas buat si dia.

Ape taktau nak buat macamane?Meh2 cni Coffee Mate ajar korang cara paling mudah utk buat music video!Korang LIKE Fb Coffee Mate dulu kemudian klik Cipta Video.Pas tu korang follow jer step by step.Mudahkan=)Dah siap bagi sidia tengok video music yg korang buat tu.Mesti die tersenyum manisssssss nyerrr.

tweet..

Followers